ANY-0- : ESCOLA PILOTA RELLEU2004

TEMPORADA 2004-FUNDACIÓ ESCOLA PILOTA RELLEU
L'EsportTradicionalD'UnPoble-
"Gracies Per Tot",Anem a Més
Visita: www.relleuesport.blogspot.com

SALUTACIÓ DEL L'ESCOLA PILOTA RELLEU

L'Escola Club de Pilota Valenciana de Relleu és la societat esportiva més recient formada al poble de Relleu. La suea creació esdevé d'una il·lusió personal d'un cert grup de jovens, així con del suport de persones, empreses i altres institucions del mateix poble.

Tot i que la creació del club és realmnet recient, sí que podem dir, que l'afició a aquest esport no ha decaigut i que al molt poc temps de començar aquest projecte el suport popular i, sobretot, de l'aficionat ha sigut molt incondicional. El propòsit de L'EscolaClub de Pilota Valenciana de Relleu no és guanyar partides ni guanyar tornejos, el nostre propòsit, la nostra intenció, és fer que aquest, el nostre esport, no es perga i que puga apropar-se de forma constant als carrers i places del poble; doncs el desconeiximent d'un esport sí que pot propiciar el desinterés i la pròpia desaparició. Des d'ací volem animar-vos a que vingueu a passar una estona agradable, practicant el nostre esport. La pilota és un esport tan complet com qualsevol altre, tan tècnic i emocionant com el que més i tan nostre com cap altre. Per això et volem preguntar:"I tu, no jugues?" .
L'Escola Club de Pilota Valenciana de Relleu.
Va de bo!Des de "tota la vida" a Relleu ha hagut gran afició de pilota, sent la modalitat reina la de Perxa o Esquerra. Aquesta modalitat era practicada per molts veïns del poble fins al punt en que podien haver diverses partides simultànies en diversos carrers del poble. I encara es recorden jugadors antics com per ejemple el mítics Serra, Tonico el Molí, Igorreta, Germán Benjamín, Juan Portellet... i altres, que encara -els que poden- tornen al carrer a vore les partides.És gràcies a l'inici de la Lliga de Llargues quan aquesta modalitat comença a practicar-se i és també quan es forma de manera seriosa, a l'any 1984, el L'EscolaClub de Pilota Valenciana Relleu. Després de participar en diverses Lligues de Llargues i de fer campionats a nivell local per a satisfer l'afició del poble, el club es veu envoltant en problemes amb la corporació local i la desilusió per falta de suport a nivell econòmic (què no aficionat) fa que el club de pilota vaja perdent-se fins a la total inactivitat.Comença un llarg periode on el poble es queda sense pilota y solament es practica la pilota de forma casual i en partides de festes. Finalment, la pilota deixa de rodar pels carrers de Relleu.Gustosament, és l'any 2004 quan un grup de joves, ajudats pels veterans de l'equip anterior, emprenen amb il·lussió la posta en marxa de L'Escola Club de Pilota Valenciana Relleu. Reconeixem que ha sigut una tasca complicada on han hagut molts papers que reomplir i signar. Però a la fi ho hem conseguit; Relleu ja té club de pilota amb l'ajuda dels veterans i del seu president, Pere Cantó i Casanova, que han posat moltes ganes en realitzar aquest projecte.Ara solament queda que la corporació municipal no deixe que passe el va ocórrer als anys 80, perquè aifició i ganes en tenim, solament fa falta una xicoteta ajuda per a poder mantindre'ns.
L'Escola Club de Pilota Valenciana Relleu