ANY-VIII-ESCOLA PILOTA RELLEU2012-AnyAntiCrisi3-

TEMPORADA 2011-2012

L'EsportTradicionalD'UnPoble-
"Gracies Per Tot",Anem a Més

Hola amics de la pilota i sobre tots pares i mares , en la pròxima temporada 2012 anem acomençar lo que fa uns anys van deixar parat per culpa de la crisi , vullc comunicar-vos que ara já no es lo mateix que abams que la escola de Pilota de Relleu subvencionava tot el material per a que les xiquets pugeren jugar i sobre tot ensenyarse a l'esport tradicional de Relleu; "LA PILOTA VALENCIANA".
Per tot aixó comencen una nova etapa per a ensenyar a jugar a pilota a tots el xiquets i xiquetes que estiguen dispostos aprender aquest joc.
Per tant a partir de hui , obrim la matrícul per a que vosaltres els pares i mares , apunteu als vostres xiquets a l'escola de pilota.
..........començarem despres de reis mes o meins per a el 15 de gener del 2012.
Si voleu participar podeu posar-se en contacte amb el president de la pilota , al teléfono 626669850 , ó enviant un email a : pilotarelleu@gmail.com.
Vullc dir que posarem segons el xiquets que s'apunten un preu per a poder cubrir els gastos que pugen ocasionar , per aixo es important que quan mes gent , més barat será.
........agraint el suport desinteresat , esperem que aquesta etapa pugen fer que els xiquets i xiquetes de Relleu estiguen contents i sobre tots que experimenten un esport tradicional del nostre poble.
També pots imprimir aquest full de matrícula i enviarla ó depositarla a: Carrer Evarist Manero Molla nº 44-Baix Esquerra-Local "La Estafeta"(Carretera de Relleu a Aigues)-Relleu-03578-Marina Baixa. Per Vorer la matrícula punxa açí.
un salut.
Pere Cantó.